keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kortti viuhuu

Eurooppa on murroksessa. Aika moni tuntuu muistavan tapahtumat 30-40 luvulla saksassa ja ehkäpä siksi natsikortti viuhuu entistä taajempaan suurten ihmismassojen liikehtiessä. Ollaan tilanteessa jossa koko eurooppa voi muuttua kovin erilaiseksi asua kuin mitä se on ollut toisen maailmansodan jälkeen. Tuon ajan jolloin omat isovanhempamme ja heidän vanhempansa maksoivat hyvinvointimme ja itsenäisyytemme kovalla työllä ja pahimmillaan verellään. Jalkaväenkenraalikin sanoi: "kansa joka ei tunne menneisyyttään, ei hallitse nykyisyyttään, eikä ole valmis rakentamaan tulevaisuutta varten"



Oliko riittävän paatoksellista? Uskoisin että oli. Asiat ei ole kuitenkaan yksinkertaisia. Miksi kirjoitan tästä aiheesta? Siksi, että minua ärsyttää. Minua ärsyttää molempien äärileirien kyky olla näkemättä asioita laaja-alaisesti. Sekä ärsyttää miksi korjaavia toimenpiteitä ei saada tehtyä suomessa eikä euroopassa asian suhteen. Mutta kuten tuolla johtamista koskevassa kirjoituksessa mainitsin, niin räksyttää on helppo, mutta entäs kun pitäisi sanoa mitä pitäisi tehdä toisin. No yritetään...

Me ollaan nähty ennen tätä islamistien kansanvaellusta jo se, että avoimet rajat eivät toimi. Valtaosa rikollisuudesta mm. mökkimurtoihin jne. liittyy usein entisiin itäblokin maihin. On nähty, että seksuaalirikoksissa on tietyt kulttuurit (lue Islam) korkealla tilastoissa. On nähty, että meillä ei kotouttaminen toimi parhaalla mahdollisella tavalla vaan slummiutumista ja jengiytymistä on jo havaittavissa. Ja mikä ehkä pahinta, niin on nähty että valtion kirstu on tyhjä. Tuon osalta tilannetta vielä pahensi Venäjän tilanne. Tilanne jossa Suomi on EU-maista kaikista vaikeimmassa paikassa.

Nyt me ollaan jamassa jossa leikataan kansalta ja rahaa työnnetään holtittomasti maahanmuuttoon. Samalla poliisi sisäisesti ohjeistaa olemaan hiljaa ko. asiaan liittyvistä ongelmista (lue täältä), vieläpä nyt sananvapauden viikolla. Kansa jakautuu kahtia. On porukkaa jotka on elämää suurempia hyviä ihmisiä kaltaistensa keskellä ja tuomitsevat kaikki rasisteina sekä on porukkaa jotka ampuisivat jokaisen mamun kuuhun tai ainakin siihen suuntaan. Kummassakaan ei luonnollisesti ole mitään järkeä. Jos omaisi salaliittoteorioita kehittelevän pääkopan, niin ehkä juuri tätä Islamistisissa maissa halutaan. Sekasortoa lännessä.



Homma menee vaikeaksi, koska nyt euroopassa pyörivien ihmisten seassa on myös oikeasti apua tarvitsevia, perheitäkin sekä muutamia naisia ja lapsiakin nuorten miesten seassa. He tarvitsevat oikeasti apua ja sitä pitäisi heille pystyä antamaan ehdottomasti. Miten olisin sitten itse tämän homman järjestänyt jos valtaa olisi? No näin: turvapaikkakriteerit tiukalle jotta vain oikeasti apua tarvitsevat pääsevät sisään, elintasopakolaisuuteen houkutteleva tukiverkosto pois (lorvimiseen kannustava verkosto pois myös kantasuomalaisilta), maastapoistamissäännöksiä tiukemmalle ja jos mahdollista, niin Schengenin sopimuksesta irtautuminen. Kuulostaako natsikortin paikalle? Ehkäpä. Mutta sitten taas olisin lisännyt näistä koostuvilla säästöillä auttamista kohdemaissa eli kehitysavun kasvattamista ja sen parempaa koordinointia. Pakolaisia voitaisiin edelleen ottaa, mutta vain sen verran kuin voidaan oikeasti järkevästi kotouttaa ja ainoastaan perheitä tai naisia&lapsia, oikeasti lapsia eikä kolmekymppisiä. Jälkimmäisiä tarvitaan kotimaassaan auttamaan omat seutunsa jaloilleen. Pakolaisia siis sen verran, että resurssit riittää varmasti tarjota kunnollinen alku elämään koulutuksineen ja työ tulevaisuudessa. Kuulostaa kylmälle touhulle, mutta näin meillä säilyisi mahdollisuus auttaa myös tulevaisuudessa. Nyt me ajetaan tätä hyvinvointivaltiota kaasu pohjassa kohti tuhoa.



Entäs se työvoima? Sitähän tarvitaan. Sitä on muuten tarvittu jo pirun pitkään jos kuuntelee juttuja mediassa. Suuret ikäluokat on olleet menossa eläkkeelle jo vissiin parikymmentä vuotta, ainakin minä muistan juttua tästä yli 10 vuotta sitten insinööriksi lukiessa. Ei taida kuitenkaan mahdoton pula olla tekijöistä kuin harvoilla spesiaalialoilla. Pelkkää arabiaa puhuville duunareille ei kauheasti MOL tuota osumia. Ja vastikään julkaistiin tutkimus ettei Suomi oikeita osaajia kiinnosta (lue täältä). Työttömiä meillä on jo omasta takaa ihan tarpeeksi ja lisää tulee koko ajan ilman holtitonta maahanmuuttoakin. Nämä meidän omat Sirkat ja Tuomotkin pitäisi saada jonnekkin töihin.

Auttaminen on tärkeää ja lähellä sydäntä minullekkin. Äskettäin juuri laitoin rahaa eräälle perheelle muistamisena. Heiltä meni isä yllättäen. Jaksaisin uskoa, että aika moni meistä maahanmuuttoon silmät auki kriittisesti suhtautuvista on kuitenkin hyviä ihmisiä pohjimmiltaan. Leimatuksi tulee jos asioista yrittää puhua. Sen takia moni on hiljaa. Itse en välitä mitä muut minusta ajattelevat, siksipä tämän "uskalsi" kirjoittaa.

Summa summarum eli auttaa siis pitää ja sen edellytys on vaan valtiotasolla se, että pitäisi säilyttää toimintakyky eikä ajaa sitä alas. Ja kohdentaa se apu oikein. Tätä kirjoittaessa olen bongannut kaksi lööppiä raiskauksista tai sen yrityksistä uutisvirrasta. Molemmat ulkomaalaislähtöisiä. Nämä on isoja ongelmia eikä nämä hyssyttelemällä korjaannu. Loppuun vielä lainaan samaa sitaattia Tuntemattomasta mitä aiemminkin, mutta hieman muunneltuna:

"ja varjele noita Suomen herroja, etteivät päätään löisi samaan mäntyyn ruotsalaisten kanssa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti